Vi byder vore gæster velkommen med en lille baggrundshistorie om Restaurant og Steakhouse Amalie.


 

Restaurant og Steakhouse Amalie, har oprindelig først huset et tømrerværksted. Siden hen blev det lavet om til et af Thys kendeste natdiscoteker ”Det gyldne Anker”. I 2006 nedlagde vi discoteket og ombyggede lokalerne til Restaurant og Steakhouse Amalie. Et godt og hyggeligt sted, som vi fra starten af var overbevist om skulle være et bøf og steakhouse, hvor man grillede alle kødudskæringerne for at opnå den bedst og mest autentiske smag kød nu kan give.

Altsammen lavet med frøken Amalie i tankerne - hende kan man læse om i vores menukort i restauranten.

Vi har, lige fra begyndelsen, tilført vort menukort nye udskæringer hvert år, således at - hvad der nu måtte være oppe i tiden - også er noget man kan bestille hos os.

Vi starter hver ny sæson med udvælgelse af de bedste kødudskæringer og det møreste kød, som vi løbende prøvesmager.

Når man som gæst har bestilt størrelsen af sin bøf, er det først herefter, at dette stykke kød bliver skåret af hele stykket. Vi færdigmodner selv vores kød. Vi har ikke færdig udskårne bøffer liggende. På denne måde opnåes det mest saftige og smagsfulde stykke kød.

Efter grillningen bliver kødet serveret uden nogen form for olier eller andet tilført smagsstof - på vore bøffer er der kun
salt og peber.

Stacks Image 9